Συχνές ερωτήσεις / FAQ

Ποιά είναι η διαδικασία αγοράς ανελκυστήρα;

Η επιλογή ενός ανελκυστήρα σκάλας μπορεί να απλοποιηθεί με λίγη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων , το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία τους και τον προμηθευτή.

Μια καλή περιγραφή της σκάλας που θέλετε να γίνει προσβάσιμη με ανελκυστήρα σκάλας με κάθισμα, είναι αυτό που χρειαζόμαστε, για να σας κατευθύνουμε στο σωστό τύπο ανελκυστήρα για την περίπτωσή σας.

Θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το μοντέλο, την προέλευσή του, τη λειτουργία του, τη διαμόρφωση του χώρου, τη διαφορά του από άλλα αντίστοιχα και τέλος το κόστος του.

Οι ανελκυστήρες για ευθείες σκάλες είναι διαφορετικοί από εκείνους για σκάλες με στροφές (κυρτές).

Για τις κυρτές σκάλες απαιτείται η ικανότητα της ράγας να αλλάζει γωνία διαδρομής και να στρίβει δεξιά ή αριστερά, κάτι που καθιστά αυτόν τον ανελκυστήρα περισσότερο πολύπλοκο και δαπανηρό από εκείνον για τις ευθείες σκάλες.

Το κόστος εγκατάστασης του κυρτού ανελκυστήρα εξαρτάται από την υψομετρική διαφορά και το μήκος της διαδρομής, τον αριθμό των στροφών της ράγας, εάν ο ανελκυστήρας σταματά έξω ή γύρω από τη σκάλα (900 ή 1800 parking ), εάν  είναι με μονή ή με διπλή ράγα.

Μία προγραμματισμένη ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη του τεχνικού σύμβουλου της εταιρείας μας στο χώρο σας, θα βοηθήσει την έρευνά σας στην αναζήτηση του σωστού ανελκυστήρα και του σωστού προμηθευτή.

Ο ανελκυστήρας σκάλας που θα επιλέξετε, θα είναι για μια ζωή.

Στη σωστή επιλογή θα οδηγήσουν οι ερωτήσεις σας:

Ποιά η διαφορά μεταξύ μονής ή διπλής ράγας και η διαμόρφωση του χώρου με τη μία ή την άλλη;

Ποιές οι βασικές διαφορές , τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους;

Είναι και οι δύο το ίδιο σταθερές, ασφαλείς και αξιόπιστες;

Υπάρχει διαφορά στην τιμή μεταξύ μονής και διπλής ράγας ;

Ποιοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν μονή και ποιοί διπλή ράγα;

Πού μπορείτε να δείτε εγκαταστάσεις με μονή ή διπλή ράγα;

Εφ΄ όσον η επιλογή του ανελκυστήρα σκάλας που ταιριάζει στις ανάγκες  και τη διακόσμηση του σπιτιού σας έχει επιτευχθεί, ακόμα μερικές σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με την τιμή του ανελκυστήρα, τη συχνότητα και το κόστος συντήρησης, την εγγύηση και την άρνηση συντήρησης, μπορούν να σας προφυλάξουν από εσκεμμένα κρυμμένες παγίδες ή έλλειψη σωστής ενημέρωσης.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη βοήθεια του τεχνικού σύμβουλου της εταιρείας μας, θα επιλέξετε έναν από τους καλύτερους ανελκυστήρες που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά με την εγγύηση ποιότητας, λειτουργικότητας και καλαισθησίας Γερμανικής προέλευσης και κατασκευής.